Impressed
Blijf op de hoogte en volg Wouter
26 November 2012 | Nieuw Zeeland, Auckland
Door de weeks vermaak ik mij prima. Het dag in dag uit kantoorwerk is met vlagen wat spannender dan anders. Woensdag ging ik een schaal groter en was ik een middag te vinden in de cargo terminal van Air New Zealand. Ik heb aan het begin van de tour nog gevraagd of het toegestaan was om foto’s te maken maar aan het einde van de rit heb ik niets gemaakt. Niets spannends te doen daar en het is allemaal wat primitiever dan bij het stagebedrijf. Desondanks heeft het mij onbewust wel geïnspireerd voor wat inhoudelijke zaken van mijn onderzoek wat mij tot het weekeinde goed heeft bezig gehouden.
Komende weekenden zal het misschien wat rustiger zijn maar sinds het weer de goede kant op gaat kan het nog best genieten worden. Wellicht pak ik de twee weekenden om nog wat van Auckland te zien sinds het behoorlijk hard gaat met de tijd. 15 December naar Wellington, het weekend er op ‘De trip’ en dan heb ik vervolgens nog maar één weekend over want zoals het nu lijkt moet ik een haastig vertrek maken rond 19 Januari. Tijd gaat vies hard.
Wouter
30 November 2012 - 10:20
Frits En Wilma:
Hoi Wouter,
Mooi verslag en wat een mooie foto's ook weer er bij. Wat een schitterende omgeving zeg. Bedankt maar weer voor het lees- en kijkplezier en nog een fijne tijd daar!