Rangitoto, Tauranga, Auckland
Blijf op de hoogte en volg Wouter
03 September 2012 | Nieuw Zeeland, Auckland
Vorige week maandag heb ik direct mee gedaan aan een city tour van Stray. Ik had zo'n anderhalf uur uitgetrokken om aan de andere kant van het centrum te komen maar ik had slechts een kwartiertje nodig. Met de city tour heb ik wat plekken in Auckland bezocht met een erg leuke groep (zie haka foto). Tijdens die city-tour heb ik Roy, Anouk, Tom en Jesper ontmoet die met elkaar in het noorden van Auckland wonen.
Woensdag ben ik met Rowald, een Nederlandse intern uit het zelfde gebouw als ik, plus de groep uit north-shore naar Rangitoto Island geweest. Rangitoto is een zogezegd vulkanisch eiland voor de kust van Auckland en met een fantastich uitzicht over de gehele stad.
Donderdagavond zijn we met het gehele stagebureau uit eten geweest om vervolgens 'savonds het nachtleven van Auckland te ontdekken met de pub-crawl. Erg gezellig en erg leuk! Vrijdag was brak/wasdag
Afgelopen weekend wederom met dezelfde groep een auto gehuurd en het weekend doorgebracht in Tauranga met een fantastisch uitzicht vanaf Mount Maunganui. De nacht doorgebracht in een hostel en de volgende dag de watervallen van Wairere bezocht. Over rivierkeien en boomwortels een fixe klim naar boven maar het meer dan waard! Je hoeft hier maar een klein stukje te rijden of je hebt al een berg/waterval of iets anders met een adembenemend uitzicht. Het is simpelweg niet op een foto vast te leggen.
Kapot terug in China-Town heb ik heerlijk geslapen om vanochtend vroeg uit bed te gaan voor mijn eerste dag op kantoor. Daar vertel ik volgende week over.
Groeten!